Tekst ovenfor hjemme hos oss

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

klikk for å lese

Velkommen! Glassveranda har blitt ny! Øverste delen av nettsiden har fått innholdsrike, men oversiktlige, bildemenyer. Denne delen er statisk, men funker slik:
Klikk på et bilde for å lese hele artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene! God lesning!ღ
Welcome! Click a thumbnail to read more. The article of your choice will appear below the menu of thumbnails. Happy reading!ღ

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

fredag 29. juli 2011

Nå er også kokospalmen plantet!

Nå er også kokospalmen plantet! :)) Den ble så lekker, hi, hi, bittebitteliten ja, til en kokospalme å være, men den vokser forhåpentligvis etterhvert, neppe så raskt her i Norge men... vel, vi får bare vente å se. Jeg liker den akkurat som den er jeg, og nå begynner det virkelig å bli Middelhavsstemning ute på frokostterrasen vår!

En kokospalme nytter det ikke å vinterisolere plantekassen til. Denne har fått isolert kasse for å overleve sommeren i Norge. Den er som meg, den tåler ikke kuldegrader! ;)) Den skal få stå inne i stuen i vinter.Legg merke til selve kokos-nøtten i bunnen av planten! Det er herfra spiren kommer, og den skal ikke dekkes av jord. I varmere himmelstrøk faller kokos-nøttene ned fra palmetrærne, og blir liggende oppå bakken. Om ingen fjerner dem spirer de etterhvert og blir de nydeligste babykokostrær.

Jeg har tatt bilder av hele frokosthjørnet på terrassen som du skal få se i morgen, lørdag! Ha det fint så lenge! :O)
.
Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

1 kommentar:

Anne C sa...

Så utrolig flott dette ble! Dere er utrolig handy begge to!

K U N S T N Y H E T :